Over Talent op Werk

Goed tijdelijk zorgpersoneel is lastig te vinden. Je vindt ze bij Talent op Werk, bemiddelingsbureau voor de ouderenzorg, de gehandicaptenzorg en de jeugdzorg.

Met onze jarenlange ervaring in de zorg kennen we de zorg vanaf de werkvloer. Zo maken we succesvolle matches met zelfstandige zorgprofessionals. Zodat de zorg doorgaat. Vandaag én morgen.

Ouderenzorg, gehandicaptenzorg en jeugdzorg

Talent op Werk is het bureau van Mohamed El Ammari, docent Omgangskunde én ervaren zorgprofessional. “We bemiddelen zorgpersoneel voor de ouderenzorg, de gehandicaptenzorg en de jeugdzorg. Dat doen we net even anders. Natuurlijk, onze zorgprofessionals zijn ad hoc inzetbaar. Nóg mooier vinden we het om mee te helpen om jullie organisatie duurzaam sterker te maken.

Samen werken aan minder verzuim

Hoe we dat doen? Met zzp’ers die met hun frisse blik hun feedback geven op processen binnen jullie organisatie. Met intervisie voor zorgprofessionals, zowel collegiaal als intercollegiaal. En met praktische trainingen die zorgprofessionals helpen om steviger te staan. Deze trainingen geven we vanuit het Leerhuis van onze zusterorganisatie IWDZ. Zo maken we samen werk aan minder verzuim en een stabiele zorgorganisatie. Met als doel: continuïteit van zorg, in het belang van jullie cliënten.

Hier staan we voor

De mens als uitgangspunt

Met ons werk dragen we bij aan een prettige werk- en leefomgeving voor jullie cliënten en jullie vaste medewerkers. Cliënten voelen zich gezien en gehoord. En medewerkers krijgen meer ruimte om hun werk goed te doen.

Focus op minder verzuim

We vullen niet alleen de tekorten van vandaag, maar kijken ook graag samen naar een toekomst met structureel minder verzuim. Met training, intervisie en feedback van onze ervaren professionals.

Continu ontwikkelen

Voor goede zorg is het belangrijk dat zorgprofessionals zich blijven ontwikkelen. Daar dragen we aan bij, met trainingen en intervisie. Die zijn bedoeld voor zowel ‘onze’ zzp’ers als jullie vaste zorgmedewerkers. We leren van elkaar.

Ons team

Managers

Mohamed El Ammari

Mohamed El Ammari

Jane Doe

Jane Doe

Intercedenten

Mohamed El Ammari

Mohamed El Ammari

Jane Doe

Jane Doe

John Doe

John Doe

Jane Doe

Jane Doe

Onze klanten

Onze partners

NBBU

De NBBU is een brancheorganisatie voor professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. De NBBU behartigt de belangen van uitzendbureaus, payrollbedrijven, detacheringsbureaus en andere vormen van flexibele arbeid. De NBBU zet zich in voor kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit in de flexbranche en heeft als doel om een gezonde arbeidsmarkt te creëren waarin werkgevers en werknemers op een juiste manier met elkaar samenwerken. De NBBU biedt haar leden ondersteuning, advies en informatie en treedt op als gesprekspartner richting overheid, vakbonden en andere stakeholders.

We horen graag van je

Talent op Werk maakt succesvolle matches tussen zelfstandig zorgprofessionals en organisaties in de ouderenzorg, de gehandicaptenzorg en de jeugdzorg. Interesse in samenwerking? Neem dan zeker contact op.

Naam(Vereist)